"МEC" судалгааны байгууллагаас хүнсний багцын нэг жилийн өөрчлөлтийг танилцуулжээ. Тодруулбал өнгөрсөн оны хоёрдугаар сарын 5-ны өдрөөс өнөөдрийг /2025.02.01/ хүртэлх хугацаанд суурь хүнсний багц 12.6 хувиар өссөн байна. Тухайлбал, "Мишээл" талх жилийн өмнөхөөс 15 хувиар өссөн бол наранцэцгийн тос 44 хувиар нэмэгджээ. Өргөн хэрэглээний гол хүнс болох хонины мах гэхэд 21 хувь, гурил 7 хувиар тус тус өсөн дүнтэй байна.
Сэтгэгдэл (0)
Анхаар!
Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд хариуцлага хүлээхгүй. !!!