Улсын хэмжээнд хүнсний бүтээгдэхүүний нөөц, нийлүүлэлт тогтвортой байна гэж өнөөдрийн Засгийн газрын хуралдаанаар мэдээллээ.
Улсын хэмжээнд
- 18,6 мянган тн мах,
- 125,1 мянган тн гурил,
- 1,5 мянган тн гурилан бүтээгдэхүүн,
- 14,5 мянган тн төрөл бүрийн будаа,
- 1,4 мянган тн хуурай сүү,
- 1,3 сая ширхэг өндөг,
- 3,9 мянган тн ургамлын тос,
- 92,1 мянган тн төмс,
- 38,9 мянган тн хүнсний ногоо,
- 3,5 мянган тн элсэн чихрийн нөөцтэй байна.